ATELIER DE MĂRŢIŞOARE

 

Pe data de 25 februarie 2017 a avut loc al doilea eveniment organizat de Asociaţia Grup de Acțiune Locală Berceni în colaborare cu Cofetăria Dulce de Berceni.

Pentru a întâmpina cum se cuvine primăvara, un grup de 12 copii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani a participat la un atelier de confecţionat mărţişoare.

Atelierul de Mărțișoare a fost unul creativ și extrem de interactiv. A fost un prilej ideal pentru ca cei mici să-și valorifice energia, să-și dezvolte imaginația și să cunoască noi parteneri de joacă. În prima parte, participanții, ajutați de organizatori și de părinți, au creat, pe fundal muzical, mici atenţii ce simbolizează primăvara, aprecierea şi dragostea pentru mămici.

Au urmat dansuri pe muzica lor preferată, poezii despre primăvară şi toți au participat la născocirea unei poveşti inedite despre Prinţesa Lebădă. Întregul grup a sărit pe un morman irezistibil de pufuri, a împărţit fursecuri şi bomboane oferite de cofetăria Dulce de Berceni şi a creat un concurs de gâdilat. În încheiere, toți au făcut poze cu sceptrul, sabia şi coroanele regale.

Mărturiile părinților:

Angelica Popescu : Astazi am fost cu copilul meu la cofetaria Dulce de Berceni, la atelierul de martisoare organizat de Asociatia Grup de Actiune Locala Berceni si ne-am distrat toti! S-a recitat o poezie in deschidere si dupa toti copiii au facut cutiute si martisoare colorate si s-au jucat foarte frumos impreuna! Au dansat si s-au pozat cu coronite si au primit dulciuri, totul a fost foarte frumos! Felicitari pentru initiativa si multumim pentru distractia de astazi! Asteptam urmatoarea ocazie! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *