DIMINEŢI DE POVESTE

 

Pe 14 ianuarie 2017 am lansat primul nostru proiect, intitulat „Dimineți de Poveste”.

Acesta este un atelier pentru copii, primul dintr-o serie de evenimente menite să ne ajute să redescoperim puterea comunității, a lucrului făcut împreună, inocența copilăriei și bucuria de a citi.

Asociația Grup de Acțiune Locală Berceni crede foarte tare în puterea comunității, iar cu ocazia acestui proiect am reușit să aducem împreună copii și părinți, cu scopul de a ne cunoaște și a socializa.

La atelier au participat 11 copii cu vârstele cuprinse între 4 și 9 ani, care au ascultat povești citite deEmilia Priceputu. Apoi, piticii au bricolat un broscoi fermecat din carton, iar în încheiere au făcut poze amuzante, cu coronițe și săbii, pretinzând că sunt prințese sau cavaleri.

A fost o ocazie bună pentru participanți de a cunoaște alți copii de vârsta lor, de a-și antrena imaginația împreună și de a da frâu liber creativității.

Evenimentul s-a desfășurat la cofetăria Dulce de Berceni, care le-a oferit participanților atât o locație primitoare cât și dulciuri pe care aceștia le-au găsit foarte gustoase.

 

Mărturiile părinților:

Braniste Roxana: Într-adevăr, a fost o întâlnire tare plăcută. Mulțumim celor implicați și așteptăm și alte ocazii sa ne revedem, sa socializam.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *